Yrittäjäperheiden talvitapahtuma 22.2.2020 Lauantaina.

HOX! Tulevana lauantaina 22.2 Mustavaaralla vietetään yrittäjäperheiden talvitapahtumaa. Perinteisesti kaikki vuokravarusteemme ovat tällöin mäessä ja väenpaljoudesta johtuen hissijonotkin voivat olla melkoisen pitkät! Tämän viikon sunnuntaina vietetään LASKIAISSUNNUNTAITA! Laskiaistarjouksena sunnuntaina 23.2 lasket NELJÄ tuntia KAHDEN tunnin hinnalla. Tarjous koskee sekä hissilippuja että välinevuokrausta. Myös laskiaisTIISTAINA 25.2 lasketaan iltamäessä (klo 15-20) edullisemmin! Tiistaina iltamäkilippu 14€ (ei sis. Keycardia) sekä varustevuokra iltamäen ajaksi 14€.

Lue lisää

LASKETTELUKESKUS MUSTAVAARA


Mustavaaran monipuoliset ja perheystävälliset rinteet tarjoavat hyvät laskettelumahdollisuudet kaikentasoisille laskettelijoille. Rinteet sijaitsevat alle puolentunnin ajomatkan päässä Joensuun keskustasta. Keskuksen alueelta löytyy myös kaksi kotaa ja hiihtoladut upeissa vaaramaisemissa.

Mustavaara aloitti toimintansa joulukuussa 1986. Siitä asti perheyrityksenä toiminut laskettelukeskus on tarjonnut monipuoliset vapaa-ajanvietto- ja harrastusmahdollisuudet kaikenikäisille talvilajien harrastajille.

Lue lisää

Olemme Facebookissa

Sää Mustavaarassa

Avoimet rinteet ja ladut

Rinteet
Hissit
Hiihtolatu 4 km
Hiihtolatu 8 km
4/4
3/3
0/4
0/8
    Snowpark
Lastenrinne
Pulkkamäki 
Auki
Auki
Auki