Laskettelukeskus mustavaara

Mustavaaran monipuoliset ja perheystävälliset rinteet tarjoavat hyvät laskettelumahdollisuudet kaikentasoisille laskettelijoille. Rinteet sijaitsevat alle puolentunnin ajomatkan päässä Joensuun keskustasta. Keskuksen alueelta löytyy myös kaksi kotaa ja hiihtoladut upeissa vaaramaisemissa.

Mustavaara aloitti toimintansa joulukuussa 1986. Siitä asti perheyrityksenä toiminut laskettelukeskus on tarjonnut monipuoliset vapaa-ajanvietto- ja harrastusmahdollisuudet kaikenikäisille talvilajien harrastajille.

Keskuksen toimintaa on kehitetty vuosien varrella asiakkaitten tarpeiden mukaan. Laskettelijoiden mukavuutta on lisätty muokkaamalla rinteiden profiilia, laajentamalla välinevuokraamon ja kahvion tiloja, lisätty rinteiden valaistusta ja panostettu niiden turvallisuuteen. Viimevuosien aikana keskuksessa ollaan kiinnitetty huomioita energiatehokkuuteen ja ympäristöystävällisyyteen. Viikonloppuisin ja sesonkiaikana ankkurihisseillä asiakkaita palvelee nuoret hissipoikamme.

Keskuksessa järjestetään kauden aikana useita erilaisia tapahtumia. Sekä perhe- että yritystapahtumat ajoittuvat yleensä kevätkaudelle, jolloin laskettelukelit ovat parhaimmillaan. Lisää tapahtumista voit lukea Ajankohtaiset -osiosta

Mustavaaran rinteillä käy treenaamassa myös Itä-Suomen alueella toimivat alppihiihdon erikoisseurat Joensuun Pujottelijat Ry. ja North carelia ski club. www.ncski.fi

Mustavaara tarjoaa myös hyvät puitteet varjoliitoon. Ota yhteyttä Suomen varjoliitokerhoon puh. 050 347 4533 ja kysy lisää!